Mijn Verhaal

Ik ben Jess. Dertiger, mama van 3 lieve schatten en al jaren gepassioneerd door thee. Daarom startte ik in 2014 Thee met een Verhaal. Een mooi succesverhaal dat uitgroeide tot 2 winkels, een boek, een eigen televisieprogramma. Ik werd ook uitgeroepen tot Beloftevolle Vrouwelijke Ondernemer van Vlaams Brabant in 2018 door Markant. 

 

In 2019 kwam aan dat mooie verhaal een eind. Tot nu. Een net iets ander concept, maar wel met datgene dat ik het liefste doe: de theeverhalen vertellen in combinatie met een nieuwe passie: ademhaling, de kracht van mindset en meditatie. 

 

Na mijn zoveelste herval in burn-out, was het genoeg geweest. Ik moest en zou mijn leven veranderen. En toen kwam bewust ademhalen, bewust bewegen, yoga nidra en Mind-Walk op mijn pad. En zo vielen alle puzzelstukjes op z'n plaats. 

 

Mag ik jou meenemen in deze mooie verhalen en jou inspireren?

Op adem komen met Jess bij AdYogini

Op vrijdagavond kan je deelnemen aan de avondsessie "Op adem komen met Jess" bij AdYogini in centrum Aarschot.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Theeworkshops, workshops op maat, bedrijfsworkshops rond wellbeing en stress-reductie, yoga nidra, Mind-Walk (@Work) of een ademhalingssessie.

Jess ademhaling.jpg

Adem coaching

De dagelijkse ratrace, je loopt jezelf voorbij, bent uitgeput. Het klinkt vast herkenbaar. Wist je dat je de meest krachtige tool om tot rust te komen altijd bij je hebt? Wist je dat je deze tool zeker 25000x per dag gebruikt? Ja, ik heb het over je ademhaling. ​

Je kan een persoonlijke ademsessie boeken om een specifiek persoonlijke vraag aan te pakken, of je kan deelnemen aan onze wekelijkse "Op Adem Komen met Jess" sessies online of bij AdYogini in Aarschot.

 

Voor speciale gelegenheden, kunnen er workshops of sessies op maat worden gecreëerd. Denk maar aan onze "All you need is (Self-)love" workshop voor vrijgezellen. 

Image by Brian Mann

Mind-Walk

Ik neem je mee op sleeptouw. We gaan samen mindful wandelen en dit combineren we met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, tai chi, qi gong, ademhalingstechnieken. Het is een veilige, effectieve, maar vooral fijne manier om te bewegen. Het is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars en zowel voor mensen met een goede en minder goede conditie. We werken niet enkel aan je gezondheid en je fitheid, maar ook aan je mentale welzijn. 

Wat is Mind-Walk?

 

 We trekken met een groep van max. 10 personen de natuur in. Ik begeleid jullie natuurlijk als Mind-Walk trainer. Onderweg gaan we aan de slag met verschillende ontspanningstechnieken en onze ademhaling. Deze zijn geïntegreerd in de wandeling. Elke sessie doen we een tocht van 3 à 5 km. 

Image by Anton Shuvalov

Yoga Nidra

Als yoga nidra teacher laat ik je kennismaking met pure ontspanning. Deze pure manier van yoga kan door iedereen worden gedaan en heeft tal van voordelen.

 

Meer weten? Lees dan onze blog over yoga nidra. 

kruidenthee

Thee & zo

Als theesommelier deel ik niets liever dan mijn theeverhalen, kruidenrecepten en theeworkshops. Deze kunnen op maat worden gemaakt van jouw locatie, of digitaal worden geboekt via spotworkshops.

Image by Danie Franco

Meditatie

Mediteren kan je leren én het is wetenschappelijk bewezen dat het echt helpt om jezelf te vinden en te zijn. 

Er zijn verschillende manieren om te mediteren. Je kan ze komen ontdekken tijdens een Mind-Walk sessie, maar ook tijdens een individuele of een (online) groepssessie. 

Kom jij eens mee mediteren? 

Image by LinkedIn Sales Solutions

Voor bedrijven

Welzijn op het werk wordt alsmaar belangrijker. Hoe beter we ons in ons vel voelen, hoe beter we zullen werken, maar ook zullen leven. De sleutel binnen een goede work-life balance is, zoals je al wel kan raden, ook je ademhaling. De combinatie ademwerk, yoga nidra en Mind-Walk blijkt een succesformule te zijn voor werknemers met een bureaujob.

 

Deze sessies kunnen geboekt worden

- op maat van jouw bedrijf,

- als lunch & learn of als halve dag workshop

- en kunnen in het Nederlands en het Engels worden gegeven.