Tijd om even naar buiten te gaan

Ademcoaching al wandelend

Soms is het moeilijk om de stap te zetten naar ademcoaching, individueel, bij iemand in een praktijk. Om deze stap wat minder groot te maken, kunnen we onze ademhalingssessies ook buiten doen (als het weer dit toelaat). Samen even op wandel gaan, zodat jij kan aftasten of ik de juiste coach voor jou ben, en om stap voor stap ademhalingsoefeningen te integreren in jouw dagelijkse leven.

Wist je trouwens dat ik tijdens mijn ademcoaching met mijn vaste coachees op een bepaald moment altijd ook naar buiten trek? Gewoon om de kracht van de natuur te ervaren in combinatie met ademwerk. Vermeld dit zeker bij je aanmelding als je graag met mij naar buiten trekt. 

Yoga nidra buiten

Wat is er nog leuker dan een yoga nidra sessie? Een yoga nidra sessie in de natuur, buiten. Dat kan in een bos zijn, op een open veld, in een tuin, maar ook op het strand. Hou onze kalender in het oog voor speciale locaties, of boek een individuele sessie in Aarschot. Als het weer het toelaat, trek ik met plezier naar buiten.

Mind-Walk traject

Ik bied ook wandeltrajecten aan, week na week gaan we een stap dichter naar jezelf. 5 of 10 weken na elkaar elke week bewust een uurtje tijd maken voor jezelf. Een combinatie van wandelen (voor alle wandelniveaus, zelfs als je niet graag wandelt) in combinatie met verschillende ontspanningstechnieken. Laagdrempelig, en doeltreffend.

Deze kan in groep meedoen, maar ook als individuele sessie boeken. Voor bedrijven hebben een we een aangepast mind-walk aanbod.