Aanbod voor bedrijven

Workshop voor leidinggevenden
& HR-medewerkers

Hoe kan jij als leidinggevende of HR-medewerker ademhalingsoefeningen inzetten bij een crisis op de werkvloer? Soms kan een medewerker helemaal overstuur bij jou langskomen en weet je niet goed wat gedaan.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat je:
1. niet meegaat in de paniek of emotie en
2. de medewerker in kwestie probeert te kalmeren of weer rustig te laten worden?

Tijdens deze sessie laten we je niet alleen het belang van tijdig rust en pauze nemen, maar ook van de kracht van ademhaling zien. Je krijgt meteen handig in te zetten tools en leert hoe je hier zelf op een mindful manier mee kan omgaan.

Workshops voor medewerkers

De kracht van ademhaling en het durven pauze en rust nemen. Zit jij als bedrijf in met de mentale gezondheid van jouw medewerkers? Dan hebben wij verschillende workshops op maat. Geen zweverige sessie, maar down-to-earth oefeningen die ze alle dagen of regelmatig in het dagelijkse leven kunnen toepassen. Van Mind-Walk tijdens de middag tot een praktische lunch & learn of keynote over ademhaling. 

RUST-pakketten

Burn-out is een ware pandemie aan het worden. Heeft één van je collega's of medewerkers nood aan wat rust? Of is deze persoon al, helaas, herstellende van stress of burn-out? Geef hem dan gaan klassieke bos bloemen of de zoveelste fruitmand: geef deze persoon een pakketje rust cadeau.

Wij hebben zorgvuldig pakketten samengesteld met producten en online sessies om echt tot rust te komen. Zonder de druk te voelen iets te moeten doen, gewoon even tijd voor zichzelf.

Uiteraard met een gepersonaliseerd kaartje erbij, uit naam van jouw bedrijf of jou als leidinggevende.